JOHNNY'S

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1508 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Johnny's. Meer weten? Ontdek meer

29 jun 2024 om 11:03 De sparerib was niet wat ik van julliie gewend ben. Het was droog en geen smaak. Ik heb ook het idee dat het steeds minder wordt. Patat was droog..
17 jun 2024 om 12:06 Pizza's zijn super. Klein minpuntje, de knoflooksaus zat er weer niet bij.
13 jun 2024 om 8:39 We hadden pizza; pasta; aubergine schotel wn lamskotteltjes besteld erg lekker
12 jun 2024 om 8:47 Pizza was toppie, maar de griekse salade was droog en niet vers en de witte kaas smaakte niet lekker, graag deze opnieuw leveren zoals hij voorheen altijd was, vers en knapperig.
10 jun 2024 om 16:56 De spareribs waren niet zoals we gewend zijn. En de kipshoarma was vreselijk! Zat een hele rare geur aan en was niet gekruid. Ook dat zijn we niet gewend. Bezorging was ong 40 min en dat is snel voor Johnny's.
2 jun 2024 om 18:29 Jack Daniëls spare ribs was lekker maar niet heel erg mals. Lekker veel patat erbij en een aardig grote salade. Bezorging was snel en de spare ribs was goed warm. De knoflook brood was mij iets te droog en kruidenboter mag wat minder zout erin.
1 jun 2024 om 15:16 Na lange tijd weer eens iets besteld. Geen spijt van gehad, wat waren de pizza's goed. Geen vet er op, gewoon zoals het hoort. En de bezorging was supersnel.
31 mei 2024 om 7:03 Perfect op afgesproken tijdstip. Een van de betere pizza’s van het gooi.
29 mei 2024 om 21:37 Prima ribs, bezorging in 20 minuten, prima verzorgd.
29 mei 2024 om 19:39 Spare ribs waren prima, friet heel lekker maar naar onze mening wel wat te weinig. Besteld vlak na 17.00 maar duurde meer dan 5 kwartier, waar minder dan een uur gezegd was.
29 mei 2024 om 19:09 Prima eten en mooi op tijd
26 mei 2024 om 21:17 Lekkere pizza 's, Keurig op tijd bezorgd. Alleen iets te overheersende gorconzola op de pizza. Daar moet je van houden.